Niezalogowany (Zaloguj się)
  • Reklama

• Kategorie

• Konkurs

• Konkurs fotograficzny rus.mil.pl - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com

Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1. # 61
    Autor cytatu: kazik@Massud - książka wygląda naprawdę ciekawie, trzeba będzie przeczytać chociażby po to, żeby zobaczyć ile ekstremy jest też u nas ;-)

A ja czytam:
    Wojna Iwana. Armia Czerwona 1939-1945(Catherine Merridale)

Jako e-buk czy jako papier?
    Bo jak skończysz to bym z chęcią wypożyczył (cierpię na brak sensownej literatury ostatnio... z dowolnego gatunku)
  2. # 62
    Jako papier. Ale jak skończę (zostało niecałe 100 stron), to ci wyślę.
  3. # 63
    I zaginiony w odmętach kaptur :)
    Dzięki z góry.
  4. # 64
    To ja poproszę następny jeśli nie problem ;)
  5. # 65
    Spoko, ale nie śmiećmy już w temacie :-)
  6. # 66
    Nie wiem czy mogę, ale mógłbym podać linki do: "Ilustrowany przewodnik po uzbrojeniu lądowych wojsk radzieckich" oraz "Największe bitwy XX w Afganistan 1979-1989" ?
  7. # 67
    Nowa imperialistyczna produkcja: "Afgantsy The Russians in Afghanistan 1979-1989"
    http://www.telegraph.co.uk/culture/books/8371490/Afgantsy-The-Russians-in-Afghanistan-1979-1989-by-Rodric-Braithwaite-review.html

Tekst standardowy, kilkanaście nawet ciekawych fotek. Mogę podzielić się na meila ;)
  8. # 68
    Podziel się ze mną, bardzo ładnie proszę, mail w profilu.
  9. # 69
    Ja również poproszę;) Mail w profilu
  10. # 70
    Nie wiem czy mogę, ale mógłbym podać linki do: "Ilustrowany przewodnik po uzbrojeniu lądowych wojsk radzieckich" oraz "Największe bitwy XX w Afganistan 1979-1989" ?

jestem zainteresowany jeśli nie można wrzucić tu to proszę na maila (wojnek69@vp.pl)
  11. # 71
    @robaki wyslij i do mnie
  12. # 72
    robaki - jak możesz to puść i do mnie (mail w profilu)
  13. # 73
    Byłbym niezmiernie wdzięczny: hicks80@o2.pl
  14. # 74
    o reformie w WDW (jak ktoś czyta po rosyjsku). http://nvo.ng.ru/forces/2012-03-02/1_desant.html