Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Od 1 do 27 z 27
Autor cytatu: MROOVWystarczy spojrzeć, na to co ma w swojej ofercie firma, która go puszcza. Masa zachodniego sprzętu. I na tym się wzoruje. Swoje mundurki mają w marpacie, woodlandzie, UCP (które nazywają ACU), DPMie i CCE. Więc nowy rysunok jest też mocno inspirowany zachodnimi pikselami - szyk, sajl i lans. Taki trend, ale nie sądzę, żeby wszystkie firmy ślepo podążały. Piksele mają swoje zalety i dlatego stają się mainstreamem. Nie dziwne, że się naśladuje to co się sprawdza. Z drugiej strony Rosjanie od dawna kopiowali wzory, jak można się domyślać z różnych powodów.
SURPAT ma dość kontrastowy wzorek i bardzo uniwersalne kolory (lato-zima). Mi przypomina kolorystykę kamo estońskiego i naszej Pantery, ale w tej wczesnej wersji (nie IRR), w naszej strefie klimatycznej dość efektywnych moim zdaniem. Właściwie to takie skrzyżowanie marpata i pantery, ze wszystkimi zaletami i wadami obu.
Moim zdaniem byłby to dużo lepszy wzór ogólnowojskowy niż to co umownie nazywamy digital florą - właśnie z racji kolorystyki.
@Woham - ile kosztowałoby sprowadzenie.

Autor cytatu: fumfel hubert... kurcze a może ja jestem daltonistą, .
Autor cytatu: kazikPorównanie SURPATa i MARPATa:
http://photofile.ru/users/nabludatel70/3816204/
Od 1 do 27 z 27