Niezalogowany (Zaloguj się)
  • Reklama

• Kategorie

• Konkurs

• Konkurs fotograficzny rus.mil.pl - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com

Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1. # 61
    Tak jak kolega wyżej pisze, po za tym ogarnij więcej ludzi to może i rabat Konrad rozpatrzy :)
  2. # 62
    Pytanie przeniosłem do tematu o sklepie, bo pytasz o jego dostępność w sklepie, a nie o jakieś jego cechy szczególne lub wrażenia z użytkowania.

Upewnij się może, czy przypadkiem maile z Frontowca nie trafiają u ciebie do folderu, ze spamem:
    http://frontowiec.com/images/akt/akt20111204pl.jpg

PS. No i witamy na forum ;-)
  3. # 63
    Ostatnio sie pytałem Konrada i powiedział że ruscy nie maja materiału 0.o...sam czekam na partizany :)
  4. # 64
    No właśnie :((
    A nie odpisywałem, bo miałem mały problem z dostępem do komputera. W sumie dziś wróciłem z Rosji....
    Materiału na Partizany nadal nie ma - za to znowu wszystko w Rosji zdrożało :((((((
  5. # 65
    ZIMOWA PROMOCJA!

Z okazji pierwszych opadów śniegu w tym roku zapraszamy Wszystkich do promocji:

tylko teraz oryginalny rosyjski KZM w zimowym kamuflażu “Kliaksa” za jedyne 99,00 PLN

Załączniki:

• akt20120118pl.jpg
  6. # 66
    sa dostepne jakies inne ( jak dla mnie tzn. mniejsze) rozmiary? Np. 52 lub 54 na 176-182
  7. # 67
    Zamówiłem, ale w pierwszej partii nie dostałem. Następne powinny być za 2-3 tygodnie. Po za tym pamiętaj, że to maskałat do zakładania na grube ciuchy, więc w zasadzie lepszy za duży niż za mały :)))
  8. # 68
    Czy dałoby radę sprowadzić jakieś elementy do 6sh92? Chodzi mi tu o te części "opcjonalne" jak np. Pokrowiec na saperke bądź na manierko menażke WDW.
  9. # 69
    Niestety nie mam dojścia.
  10. # 70
    Szkoda.
    Dzięki za ospowiedź.