Niezalogowany (Zaloguj się)
  • Reklama

• Kategorie

• Konkurs

• Konkurs fotograficzny rus.mil.pl - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com

Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1. # 1
    Serfujac w necie znalazłem oto taka stronę:
    http://survivalcorps.ru/pages/catalog

ktos wie na ten tema cos wiecej? oczywiście chodzi o kupienie z tego. Moze ktoś ściągał?
  2. # 2
    http://www.france-airsoft.fr/forum/lofiversion/index.php/t75198-2900.html - tu jest coś takiego ale nie znam w ogóle Francuskiego .W postach wymieniają nazwę tej firmy wychodzi na to że wysyłają za granicę Francuzik pisze że załatwiał to z Tatianą .

http://www.france-airsoft.fr/forum/lofiversion/index.php/t75198-3250.html -zdjęcia paczki i szpeju byłem zdziwiony że napisano po angielsku na metce od kamizelki.

Całość ich wyrobów przypomina mi do złudzenia nasze Polskie Miwo Military .
    • Edi
    • 2010-10-04
    # 3
    Autor cytatu: TerenowyMi się podoba Surpat, mundur sam w sobie posiada to co wymagam tj, stójka na karku czy skośne kieszenie. Ciekawe ile za komplet do PL wyjdzie.

SRVV życzy sobie $122 za mundur "Combat" w surpacie (krój jak ACU) + koszty wysyłki.
  3. # 4
    Co ja mogę powiedzieć,

O firmie:
    Rozmawiałem z Rosjanami o tym, co to jest za firma i wszyscy byli zgodni, że nie warta swojej ceny. No ale nie zapominajmy, że ceny obecne mogą być wynikiem tego, że FSB przyjęło SURPAT na wyposażenie. No i w tym momencie wychodzi faktycznie, że mają wyższe ceny niż np. SSO.

Produkcja:
    Z drugiej strony mają kilka ciekawych wzorów, których konkurencja, czy to Splav czy SSO, nie mają. Znalazłem tam idealnie pasujące do moich wymagań oporządzenie w cenie, która jest wyższa niż jak bym miał w SSO zamawiać na specjalne zamówienie podobną rzecz (która wymagałaby i tak modyfikacji), ale z drugiej jest to mniej więcej połowa ceny jaką, za odpowiednik tego co zamówiłem, zawołało ode mnie Miwo-Military. Co do wykonania i jakości to ocenię jak dostanę do reki.

Zamówienie:
    Z miejsca precedens, że sami wysyłają za granicę i moim skromnym zdaniem, może to zrobić nie lada konkurencję dealerom jak soviet-propaganda czy frontowiec.
    I teraz tak jak się jest z poza Rosji to powinno się zamawiać poprzez ich stronę w j.angielskim, dlatego, że strona Rosyjska umożliwia składanie zamówień osobom tylko z WNP.
    Wszystko bardzo proste i intuicyjne, typowy system koszyk->zamówienie->dane wysyłki->opłata. Płatność tylko karta poprzez system Rosyjskiego Raiffaisenbanku (miałem mały problem na początku, gdyż do dzisiaj ten system nie obsługiwał kart Visa z funkcja zbliżeniową, przez co nie mogłem wysłać zapłaty).

Obsługa:
    Obsługa bardzo miła i pomocna, w związku z moimi problemami z płatnością sami ustalili w czym tkwi problem i załatwili jego usunięcie. Bezprecedensowym uważam fakt, że ktoś z Rosji do mnie zadzwonił próbując mi pomóc a nie jak to w SSO wysyłasz maile, na które nigdy nie otrzymujesz odpowiedzi. Obsługa na 5.

Czekam obecnie na wysyłkę i towar. Jak już będzie to zrobię małą recenzję.