Niezalogowany (Zaloguj się)
  • Reklama

• Kategorie

• Konkurs

• Konkurs fotograficzny rus.mil.pl - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com

Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1. # 1
    No i się trochę zagapiliśmy w tym roku ale następnym razem nas na pewno nie zabraknie ;) Zawody są otwarte i międzynarodowe. Odbędą się na poligonie FAOK (ФСКО) w Kaliningradzie w dniach 5-7.08.2011r.

Filmik promocyjny Кубок ФСКО
  2. # 2
    Widziałem na RA - wymiata!!!
  3. # 3
    A co to?
  4. # 4
    mi to nie wygląda na jakiś puchar a bardziej na taktyczne szkolenie no ale mogę się mylić.
  5. # 5
    Federacja Airsoftowa okręgu Kaliningradzkiego uu co to jest? Airsoft a replik tam nie widziałem, tylko prawdziwki ze ślepaczkami i nie. Mają rozmach :)
  6. # 6
    To ja rozwieję wszystkie wasze domysły. Radzę się ruskiego pouczyć droga społeczności Rusowa bo widać cieniutko z tym u was, a nie snuć wyssane z palca domysły.

Filmik promocyjny Otwartych Zawodów Międzynarodowych o puchar FSKO. Filmik jest promocyjny i tylko dlatego osoby tam występujące nie mają ochrony oczu. Film prezentuje 3 etapy zawodów: Tor strzelecki, Szturm Budynku, Szturm autobusu z zakładnikami. Zawody odbędą się w centrum szkoleniowym FSKO koło Kaliningradu.

Autor cytatu: KaszubFederacja Airsoftowa okręgu Kaliningradzkiego uu co to jest?

Chyba bardziej opisowo nie da się wyjaśnić czym się ta organizacja zajmuje co nie?

Autor cytatu: KaszubAirsoft a replik tam nie widziałem, tylko prawdziwki ze ślepaczkami i nie. Mają rozmach :)

Kup sobie okulary kierownik, bo cieniutko u ciebie ze wzrokiem, na filmie widać SAME repliki, na Glokach nawet 6mmBB widać ;) jak chcesz zobaczyć jak wyglądają "prawdziwki ze ślepaczkami" to zapraszam na Nasz filmik .
  7. # 7
    ...esz... chciałem coś napisać, ale ręce więdną.
  8. # 8
    w sensie?
    •  
      ADi
    • 2011-07-18
    # 9
    Tak jak mówiłem... wybrał bym się gdyby nie to ,że termin pokrywa się z Woodstockiem ,a już dziewczynie obiecałem ,że się tam wybierzemy.

Filmik promujący robi wrażenie. Nie ma co. ;)
  9. # 10
    Uuuu... konkret ;)