No i się trochę zagapiliśmy w tym roku ale następnym razem nas na pewno nie zabraknie ;) Zawody są otwarte i międzynarodowe. Odbędą się na poligonie FAOK (ФСКО) w Kaliningradzie w dniach 5-7.08.2011r.
Federacja Airsoftowa okręgu Kaliningradzkiego uu co to jest? Airsoft a replik tam nie widziałem, tylko prawdziwki ze ślepaczkami i nie. Mają rozmach :)
To ja rozwieję wszystkie wasze domysły. Radzę się ruskiego pouczyć droga społeczności Rusowa bo widać cieniutko z tym u was, a nie snuć wyssane z palca domysły.
Filmik promocyjny Otwartych Zawodów Międzynarodowych o puchar FSKO. Filmik jest promocyjny i tylko dlatego osoby tam występujące nie mają ochrony oczu. Film prezentuje 3 etapy zawodów: Tor strzelecki, Szturm Budynku, Szturm autobusu z zakładnikami. Zawody odbędą się w centrum szkoleniowym FSKO koło Kaliningradu.
Autor cytatu: KaszubFederacja Airsoftowa okręgu Kaliningradzkiego uu co to jest?
Chyba bardziej opisowo nie da się wyjaśnić czym się ta organizacja zajmuje co nie?
Autor cytatu: KaszubAirsoft a replik tam nie widziałem, tylko prawdziwki ze ślepaczkami i nie. Mają rozmach :)
Kup sobie okulary kierownik, bo cieniutko u ciebie ze wzrokiem, na filmie widać SAME repliki, na Glokach nawet 6mmBB widać ;) jak chcesz zobaczyć jak wyglądają "prawdziwki ze ślepaczkami" to zapraszam na Nasz filmik .