Niezalogowany (Zaloguj się)
  • Reklama

• Kategorie

• Konkurs

• Konkurs fotograficzny rus.mil.pl - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com

Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1. # 1
    https://www.taiwangun.com/karabiny_snajperskie/cm_svd_cm-2873.html ]
    widzieliście? kopia real sworda, wygląda zachęcająco i wykonanie lepsze niż a&k
  2. # 2
    Nie za bardzo bo jak piszą to ze stali są pierdoły (co prawda które chyba najłatwiej uszkodzić - zatrzask magazynka, selektor itp.)
    reszta z aluminium i tworzywa. Korpus i lufa są z alu.
    Niestety jak w kilku innych replikach aluminium malowane na matowo niezbyt szczęśliwie udaje stal.
    Sprężynowe AK można było nabyć w granicach 300-500zł, podobnie jak Cymowe AEG serii AK.
    Tutaj cena to prawie 1200zł. Mogli postarać się bardziej za tą kwotę. To trochę lipa że tak bardzo żałują stali...
  3. # 3
    Jestem ciekaw kto wymyślił (oryginalnie miał RS) 4 zębatki zamiast 3... Po uszkodzeniu niestandardowej zębatki replika do kosza....
  4. # 4
    A nie widzisz że GB jest nieco przedłużony?
  5. # 5
    trochę duża ta cena, szczególnie w porównaniu do RS-a. bo ja za RS + dodatki w sumie dałem ze 2,6K, a ta cyma, + tuning + optyka + coś tam i wyjdzie ze 2K. a rs, co dla mnie najważniejsze, jest pancerny:)

ciekawe, czy magi cymy będą pasować do rs-a?
  6. # 6
    Autor cytatu: TerenowyA nie widzisz że GB jest nieco przedłużony?

Ale można zrobić by było zrobić coś na bazie GB v7.
  7. # 7
    przecież w CA są normalnie 3 zębatki... i to jest dobre... i za podobną cenę...
  8. # 8
    Po prostu Cyma wybrało złą replikę do skopiowania. Mogliby więcej zarobić jakby zrobili klona CA za cenę 800-900zł.
  9. # 9
    RS jest bezkonkurencyjny. CA to przy nim badziewie.
  10. # 10
    Autor cytatu: Konrad "Owca"RS jest bezkonkurencyjny. CA to przy nim badziewie.

100%racji
    jestem uzytkownikiem RSa i mialem CA w garsci...
    mercedes S 500 vs. opel Astra ?
  11. # 11
    Macie na myśli wykonanie czy dostępność części zapasowych?
  12. # 12
  13. # 13
    I zepsułeś Rogalowi taką piękną wizję złego świata.......
    Oczywiście, że można było słabo skopiować słabe CA, dać plastikowe "drewna", zrobić wszystko ze ZnAlu i wtedy kosztowało by 600,00.......
  14. # 14
    Mi cena nie przeszkadza może nawet kosztować 1,4tyś. Drewno i elementy stalowe są jak najbardziej wrzątku. Tylko twierdzę że GB który jest w RS jest bardziej problematyczny w ewentualnym tuningu niż CA.
    Może w przyszłości producenci będą produkować części wzmocnione do tej repliki i skorzystają tym samym użytkownicy RS-a.
  15. # 15
    Autor cytatu: Rogal Tylko twierdzę że GB który jest w RS jest bardziej problematyczny w ewentualnym tuningu niż CA.

mam tuning zrobiony w swoim Real S ,robił go koleżka "spec tuningowy",który nie mial żadnych problemow z tuningiem,gb i innym badziewiem,
    powkladał tam jakies badziewia-wynik: 780!
  16. # 16
    Ja wymieniłem TYLKO sprężynę - stabilne 560 :)
  17. # 17
    U mnie tak samo, M150 - 554fps. Cały czas użytkuje go od momentu jak pojawiły się w PL i nie miałem żadnego problemu. Kompletny brak zużycia części.
  18. # 18
    No to mnie zdziwiliście wytrzymałością. Wycofuję swoje zarzuty. W takim razie jest duża szansa że Cyma stanie się hitem. ;)
  19. # 19
    Ja żałuję, że zrobili bakę "poziomą" z wczesnej wersji. Tu kopiowanie RS im nie wyszło albo poszli na łatwiznę.
  20. # 20
    Autor cytatu: RogalNo to mnie zdziwiliście wytrzymałością. Wycofuję swoje zarzuty. W takim razie jest duża szansa że Cyma stanie się hitem. ;)

No tyle tylko że chiński klon już może nie mieć takiej wytrzymałości części wewnętrznych jak oryginał.