Do sprzedania mundur specnazu GORKA 3 w systemie dwukolorowym. Rozmiar 52/5 Dla osoby wzrost 180-185 cm obwód klatki powyżej 110 cm W razie pytań prosze o kontakt: 501518388 mail : pioven@wp.pl
Możliwość zamówienia dowolnego rozmiaru jak i kamo.
Tak są w kamo i bez z wstawkami lub całe w kamo wersja białoruska jak na fotach-cena 110 USD -podaje tak bo kurs skacze-aktualny to cena sprzedaży w kantorach X 110
Rozmiarówka jest generalnie typowa rosyjska tzn np 52/4 ,54/5 - postaram się wysłać ile to w polskiej jest.
Wróciłem od producenta gorek- niestety pierwsza dostawa możliwa najwcześniej w przyszłym miesiącu w granicach 10-15.02 ze wzgledu na zamówienia resortowe.
W zwiazku z bardzo dużym zainteresowaniem gorkami wymagane bedzie potwierdzenie zamówienia jak i jakaś symboliczna zaliczka finansowa.
A zna rozmiarówki jakie chcemy?? bo na meila też nie odpisuje i nie daje potwierdzenia :D, na frontowcu chłopaki realizują gorkę od 3 do 6 tygodni takie info dostałem i teraz nie wiem czy czekać od Piotra czy zamawiać z frontowca, nie ukrywam że spieszno mi :D
Wysłałem maile do wszystkich z nr konta i prośbą o potwierdzenie zamówień-chyba.Przepraszam za zwłokę- Ferie syna :)
Jak nie to proszę pisać na pioven@wp.pl
Termin realizacji zamówień około 15.02.
Proszę o szybki kontakt wszystkich chętnych.Musi być czas na uszycie.
Pozdrawiam