Niezalogowany (Zaloguj się)
  • Reklama

• Kategorie

• Konkurs

• Konkurs fotograficzny rus.mil.pl - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com

Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1. # 1
    Witam,
    Do sprzedania mam następujące pozycje:

1. spodnie - "waciaki".
    Spodnie są na wzrost 172 /174 cm, obwód w pasie do 90cm. Długość nogawki od zewnątrz około 96cm, od wewnątrz około 64cm. Brak z tyłu sprzączki do ściągacza.
    Zdjęcia zostały dodane do galerii, której adres jest na dole postu.

Cena jaka mnie interesuje 20zł + wysyłka priorytetem (PP) 6zł.

2. Różności (ceny nie zawierają przesyłki - priorytet 6zł - która jest stała w przypadku kupna kilku przedmiotów):

# kilka części wyjętych z RK10s, kupionego na początku marca 2012 #
    - łoże i rura gazowa z nakładką zdjęta z rk10s Boyi - nówka, zdemontowana na chwilę po rozpakowaniu kartonu z repliką. Na łożu widoczne są rysy - według Krakmana powstały podczas transportu. Cena za komplet 45zł, pojedynczo po 25zł.

- nieużywany, nierozkładany i niegrzebany (poza Krakmanem przy "przeglądzie zerowym"), kompletny gearbox, wyjęty z RK10s. Plomba krakmana nienaruszona. Cena 150zł.

- replika suwadła wraz z prowadnicą, sprężyną i zatrzaskiem - jak wyżej, nówka wyjęta z RK10s, posiada wybity numer 1121. Cena za komplet 50zł.

- kompensator AKM - jak wyżej, nówka zdjęta z RK10s, parę rysek od zdejmowania. Cena 15zł.

- atrapa wyciora - jak wyżej, nówka wyjęta z RK10s. Cena 15zł.

- pas nośny - jak wyżej, nówka z pudełka RK10s. Nieużywany. Cena 15zł.
    # kilka części wyjętych z RK10s, kupionego na początku marca 2012 #

- drewniana kolba zdjęta z RK06W - niekompletna - brak okucia, jego śrub i śrub stopki, pęknięta od strony mocowania w replice, ale sklejona przez poprzedniego właściciela. Cena 20zł.

- drewniana kolba z "prawdziwka" AKM, kompletna. Podjęta próba przerobienia do zamocowania na RK06, nieco nieudana - za dużo zostało wydłubane i wypiłowane. Możliwe że ktoś jeszcze ją uratuje. Cena 30zł.

- bakielitowa rączka z "prawdziwka" AKM, nieruszana, z Allegro. Cena 15zł.

- bezpiecznik z "prawdziwka" AK / AKM. Nówka sztuka z Allegro. Cena 20zł.

- skórzana kabura do pistoletu TT wz.33, polska, nieużywana, kupiona na Allegro. Miała pomieścić CZ75, ale jest za mała. Cena 10zł.

- dwie nowe, nieużywane i niezakładane ładownice na granaty (M.O.L.L.E. grenade pouch i M.O.L.L.E. Smoke Grenade Pouch, ściągnięte z SovietPropagandy) oraz używaną do transportu plastikowej butelki 0.5l ładownicę na flary SR-3 - wszystko w oliwie, producent SSO.
    Ceny: SR3 - 15zł, molle - 35zł sztuka (+5zł przesyłka priorytetem PP).

Zdjęcia zostały dodane do galerii, na życzenie mogę wysłać dokładniejsze.

Galeria ze zdjęciami:https://picasaweb.google.com/103286096832257025950/DoSprzedania
    Kontakt: adam.rzeszutko@gmail.com lub GG.8134248.

Pozdrawiam.
  2. # 2
    Poszedł mail w sprawie lunety
  3. # 3
    Luneta zarezerwowana.
  4. # 4
    Luneta sprzedana.
    W mikołajkowej promocji - 6 grudnia - maskałat 300 + przesyłka.
  5. # 5
    Aktualizacja cen, dodano nowe przedmioty.
  6. # 6
    - Dwa magazynki stalowe, łukowe do AK. Oba w oryginalnych papierach, w smarze. Oba posiadają stemple 66 w trójkącie. Najprawdopodobniej polskie. 20zł za dwa.
    kupuję
  7. # 7
    Biorę:
    - Ładownica na bagnet lub nóż - kupiona na Frontowcu, nieużywana. Cena - 25zł.

Poproszę o dane do przelewu na maila:
    collateral@wp.pl
  8. # 8
    Odpisałem. Dziś po południu przygotuję przesyłki.
  9. # 9
    Przesyłki nadane (w tym kurtka).
  10. # 10
    ill take the Maskałat "leśny diabeł" (Leshij) shipped to the philippinesif its still available
  11. # 11
    Sorry, but I do not send items abroad.

Edycja:
    Kurtka, magazynki, ładownica na bagnet i opatrunek wysłane.
    •  
      Morn
    • 2012-01-17
    # 12
    Biorę
    - Replika gumowej stopki kolby, kupiona na ebairbanned. Doszyłem dłuższy pasek "misiowej" części rzepu.Cena 30zł.
    Będę się kontaktował mailowo.
  12. # 13
    Pierwszy post zaktualizowany. Na maile odpisałem.
  13. # 14
    Aktualizacja pierwszego posta - doszły nowe przedmioty.
  14. # 15
    Czy replika suwadła jest ze stali, czy cynkoalu?
  15. # 16
    Część jest wyjęta z RK10s, które jak utrzymuje Krakman jest ze stali. Niestety nie jestem w stanie tego jednoznacznie potwierdzić - magnes się do tego lepi, ale równie dobrze może to być stop.
  16. # 17
    Biorę tą nie dłubaną kolbę od AKM. Dane do przelewu poproszę na adres k.piotrowski.w@gmail.com
  17. # 18
    Aktualizacja cen i listy przedmiotów. Dochodzi na sprzedaż lub wymianę używany KM-L.
  18. # 19
    Zainteresowany maskałatem KML - kontak na meila
  19. # 20
    KML poszedł. Pierwszy post zaktualizowany.
  20. # 21
    Aktualizacja pierwszego posta - nowe rzeczy.
    •  
      Sowa
    • 7 dni temu
    # 22
    Chętnie przygarnę nerpę. Poszedł mail.
    •  
      Morn
    • 7 dni temu
    # 23
    Gdyby Sowa się rozmyślił to też jestem zainteresowany nerpą.
  21. # 24
    Nerpa sprzedana, pierwszy post zaktualizowany.