Coś wiadomo na temat tej repliki? Jakieś informacje, zdjęcia? Na dzień dzisiejszy w sieci widnieją tylko dwa zdjęcia, rozłożonego i złożonego prototypu (chyba). Premiera zapowiedziana niby na kwiecień... Śledzę co chwilkę Steklovate i nic nie piszą...
I wie ktoś może jakie są wymiary magazynków do Bizona? Chodzi mi głównie o długość i średnice.
Na wmasgu zasugerowali, że to może być tylko model 3d, a nie faktycznych egzemplarz - co by tłumaczyło dziwny wygląd części na drugim zdjęciu. Ale ja się na tym nie znam.
No co niektóre części mogą sprawiać takie wrażenie. Ale taka osłona lufy wygląda raczej jak rzeczywista część. Niestety foto ma takie tło, że nie ma żadnego punktu odniesienia. Zresztą na pierwszym zdjęciu raczej jest namacalny produkt, a nie model 3d. No chyba, że tak dobrze zrobiony, że nie widać różnicy. Ale wtedy to ja się zacznę zastanawiać czy nie żyjemy w matrixie :D
Renesans w airsofcie, szkoda tylko że takie fajne repliczki trafią nie tylko dla rusofili ale też do niedzielnych airsoftowców biegających we flecktatnie przez co nie będzie to taki rarytas.
Autor cytatu: TerenowyRenesans w airsofcie, szkoda tylko że takie fajne repliczki trafią nie tylko dla rusofili ale też do niedzielnych airsoftowców biegających we flecktatnie przez co nie będzie to taki rarytas.
chodziło mi bardziej że lepiej takie coś komponuje się w ruskim klimacie, zresztą pisałem to z powodów bezsenności :) ale dobra bo offtopowo będzie. Kazik najlepiej usuń te posty :D
nie ma kasowania - trzeba odpowiadać za to co się pisze :) - k.
Już po Shot Show'ie a wieści ani słychu, ani widu. O Wale zresztą też...
Replika za ponad 1500zł raczej będzie poza zasięgiem niedzielnego airsoftowca we fleku. To samo Wał, wszyscy się podniecali podniecali a jak podali cenę ok. 2000zł to połowie mina zrzedła.
Ale co fakt to fakt, trochę boli jak ktoś magazynek w Bizonie nazywa granatnikiem :D
I co do tego biegania jeszcze. Na całokształt wyglądu składa się cały szpej, więc mogę się założyć, że taki Bizon będzie się o niebo lepiej prezentował na rusofilu w pełnym ruskim szpeju, niż na wyżej wymienionym fleku. No i taki Bizon na pewno będzie dopieszczony w rękach swojego rusomaniaka :D