Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czemu pisze o innych rzeczach? Bo dla mnie GRH nie oznacza tylko i wylacznie 1 aspektu - sami za niedlugo zauwazycie, ze ilez razy mozna sie lansic i podniecac standartami. Przyjdzie kolej na ciekawsze rzeczy - wczesny afgan, saperow, pogranicznikow, SN... Stronka z monotonnymi fotami a la afgan 88 x 100 bedzei neiciekawa i nie bedzie to nic rozwojowego - vide nasi innostrancy pobratymcy.
Autor cytatu: Geno
Pooglądałem fotki i rzeczywiście , przynajmniej na tych wyraźnych zdjęciach większeość klamr to te błyszczące (czasami trudno zrozumieć logikę radzieckkiego człowieka) , niemniej jednak ze zdjęć wynika,że równie często korzystano z pasów oficerskich.
Autor cytatu: ZibiD
Tjaaa...
Zdaje się, że gdzieś tutaj czytałem na temat tego, że fotki nie oddają w 100% statystyki oraz, że najczęściej były robione w bezpiecznych okolicznościach. To pierwsze...
Drugie... po cholerę dostarczali wojsku malowane (maskowane) klamry? - Żeby se leżały pod łóżkiem, bo żołnierzyk był taki mundry, żeby iść w ślady swoich sztywnych kolegów, których błyszczące z kilometra klamry wkur... afgańskich snajperów? Jakby zastrzelili Wam kolegę bo za bardzo świecił, to czy nadal pucowalibyście swoją klamrę i nosili ją w pole?
Panowie - czy wy na prawdę uważacie tamtych ludzi za debili? Powiążcie ze sobą podstawowe fakty... ktoś wyssał sobie z palca malowanie klamer?