Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kalendarium imprezAutor cytatu: grigorij-nie wiem jak to nazwać, ale dział w którym będzie info o imprezach w jakich brała udział grupa
wymagałoby to dużego nakładu pracy. no i trzeba pamiętać jeszcze o tym, że ludzie jednak często zmieniają swój sprzęt. a na pewno częściej niż ludziom by się chciało aktualizować stronę ;) już lepszym wariantem mi się wydaje coś takiego jak wspomniał will, czyli "opis gotowych postaci", ale jedynie z perspektywy sprzętu. np. "szeregowy strzelec" do tego krótki opis, lista sprzętu i dwie fotki (czy to sprzęt luzem, czy to jakieś foto sprzętu na kimś). niestety taki wariant też wymaga nakładu pracy od paru osób. ale będzie to o tyle wygodniejsze, że zrobi się raz i wystarczy.Autor cytatu: grigorij-opcjonalnie kartoteka członków grupy
ogólnie stronę GRH traktowałbym raczej jako wizytówkę niż jako interaktywny twór, w który trzeba by wpakować dużo pracy.
Dostępu do panelu obecnie nie ma nikt z wyjątkiem Kazika i mnie - dostaną tylko te osoby, które będą coś robić ze stronką - pisać artykuły (i umieją pisać, żadne literówki nie wchodzą w grę - a i samo pisanie będzie obarczone trzymaniem sie reguł przeze mnie ustalonych) i umieszczać foty - nikt inny nie dostanie.
A znajdź mi osobę, której będzie się chciało brać nadesłany tekst, formatować go umieścić na stronie. Potem wziąć nadesłane zdjęcia - obrobić je (bo to co wychodzi z aparatu nie nadaje sie do niczego - jeśli mowa o web'owych sprawach), uploadować je na serwer i załączać do tekstu / robić galerię?
Autor cytatu: Potfur
Czyli - tekst powinien wyglądem przypominać teksty w takichpoczytnychczasopismach jak np. "Pani" - pod tym względem kobiece czasopisma biją męską makulaturę na łeb.